27 de febrero de 2011

TOUR DEL MONT BLANC AMB BTT


TOUR DEL MONT BLANC EN BTT

LLOC: França, Itàlia i Suïssa
DESCRIPCIÓ: Ruta amb BTT per el massís del Mont Blanc, volta circular entorn el famós cim del Mont Blanc travessant 3 països: França ,Itàlia i Suïssa.
La ruta la realitzarem amb cada un amb un mínim pes de roba i recanvis, amb motxilla de 20 o 25 litres per prevenir les condicions d’alta muntanya, la llista de material us la passarem el dia que confirmem el grup.
Per tal de tenir més idea de la ruta Guies Nordsud organitzarà una sortida que pactarem amb el grup un dissabte o diumenge, realitzant una etapa semblant de la ruta en qüestió, amb Breafing inclòs de material i altres dubtes que tingui el Grup.

Últim dia de confirmacions 4 de Juliol, sortida el dilluns 18 de Juliol 8:00 h de Camprodon fins a Chamonix i tornada el 23 Juliol de Chamonix a Camprodon.

DATES: 18 al 23 de Juliol de 2011
FITXA TÈCNICA: Cobrirem una distància de 160km amb 7350m de desnivell positiu i uns impressionants 8150 m de descens, amb un total de 4 dies on una part de la ruta serà a peu per arribar fins els 2500m d’alçada passant molt a prop de fantàstiques glaceres amb vistes de postal.
DATA LIMIT D’ INSCRIPCIÓ: 30 juny
PLACES: Mínim de 6 i màxim 14 persones
PREU: 982,8€ persona 6 pax
INCLOU:
Breafing i ruta per la vall de Camprodon abans del viatge
Guia de Muntanya
Transport Camprodon – Chamonix – Camprodon
Assistència maletes
Allotjament 5 Mp + 2 Picnics
Assegurances Rc i Accidents
CD fotos i vídeo
Obsequi sorpresa

NO INCLOU:
Begudes i extres el refugi
Transports extres (bus, Funicular, taxis etc.)

No hay comentarios:

Publicar un comentario